πώς γίνεται διαχωρισμός στο blackjack δουλειά

πώς αθλητικών τυχερών παιχνιδιών επηρεάζουν την οικονομία

Το Bellagio Γκαλερί Καλών Τεχνών θα ανοίξει ξανά την πέμπτη με μια μικρή βοήθεια από τους φίλους του.Επιπλέον κομμάτια από την MGM Resorts συλλογή έργων τέχνης, η έκθεση "Πάντα Περισσότερα: η Συλλογή στο λας Βέγκας" περιλαμβάνει μερικά αγαπημένα έργα που έχουν συσσωρεύσει από το Λας Βέγκας συλλέκτες έργων τέχνης πώς γίνεται διαχωρισμός στο blackjack δουλειά. "Την προβολή της κοινότητας μας και τις συλλογές του, που φαινόταν να είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την επαναλειτουργία του Bellagio σε Gallery of Fine Art," Τερέζα Tiberti, εκτελεστικό διευθυντή της MGM Resorts τέχνης και του πολιτισμού, είπε σε μια δήλωση πώς split pot δουλειά στο texas holdem.

Tiberti επιμελήθηκε την έκθεση με το Λας Βέγκας, σύμβουλος τέχνης Χέδερ Χάρμον.Μεταξύ του 20ου αιώνα και σύγχρονα έργα, πολλά από τα οποία θα είναι για δημόσια προβολή, για πρώτη φορά, κομμάτια από τον Πάμπλο Πικάσο, Robert Rauschenberg, Diane Arbus, ο Χέλμουτ Νιούτον και του Takashi Murakami.Λας Vegans που έχουν ανοίξει τις συλλογές τους περιλαμβάνουν Κυνηγός Κάμπελ, ο Ραλφ ντε λούκα, η Τζιλ και ο Φρανκ Fertitta, η Τερέζα και ο Lorenzo Fertitta, η Ρόμπιν και ο Ντάνι Greenspun, Dana και ο Γκρεγκ Λη, τη Σάντι και ο Τίτο Tiberti, και η Ελέιν Wynn πώς πλατεία τυχερά παιχνίδια δουλειά. "Πάντα Περισσότερα: η Συλλογή στο λας Βέγκας" θα είναι ανοιχτό από τις 11 π πώς αθλητικών τυχερών παιχνιδιών επηρεάζουν την οικονομία. μ.-6 μ dh.

μ., κάθε πέμπτη μέσα από τη δευτέρα, μέσω Feb dd. 15 .Η είσοδος είναι $16 για ενήλικες, $13 για φοιτητές, δασκάλους, στρατιωτικούς και ηλικιωμένους ηλικίας 65 ετών και άνω; $8 για τους κατοίκους της Νεβάδα, και δωρεάν για τα παιδιά ηλικίας 5 και νεότεροι.Ως μέρος του μουσείου είναι τα πρωτόκολλα ασφαλείας, μάσκες θα απαιτείται, οι επισκέπτες ενθαρρύνονται για να αγοράσουν εισιτήρια σε απευθείας σύνδεση και σωματική φυλλάδια δεν είναι διαθέσιμα.Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες, βλ. bellagio.com/bgfa. την καλύτερη στην υποδοχή.