πού μπορώ να αγοράσω μάρκες πόκερ στο ντουμπάι

καλύτερη στην υποδοχή εργαλείων για prot πολεμιστής

Amaya επιβεβαίωσε Ρόμπιν Chhabra, William Hill είναι Ομάδα, Σύμβουλος Στρατηγικής και Εταιρικής Ανάπτυξης, έχει ήδη οριστεί από τη νεοσυσταθείσα θέση του γενικού διευθυντή Εταιρικής Ανάπτυξης Αξιωματικός πού μπορώ να αγοράσω μάρκες πόκερ στο ντουμπάι. Chhabra θα επιβλέπει την Amaya εταιρικής ανάπτυξης λειτουργία, την υποβολή εκθέσεων για ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος της εταιρείας Ράφι Ασκενάζι πού μπορώ να αγοράσω μάρκες πόκερ σε τοπικό επίπεδο. Chhabra έχει 12 χρόνια εμπειρίας που εργάζονται για σημαντικές οικονομικές, συμβουλευτικές και ελεγκτικές εταιρείες και έγινε Διευθυντής Εταιρικής Ανάπτυξης για την Εμπνευσμένη Ομάδα Παιχνιδιών το 2006 καλύτερη στην υποδοχή εργαλείων για jad.

Έχει υπηρετήσει στο ρόλο του στο William Hill από το Μάιο του 2010 καλύτερη στην υποδοχή εργαλείων για prot πολεμιστής. Ασκενάζι αναφέρει: "ο Ρόμπιν Chhabra βαθιά εμπειρία στον κλάδο και την τεράστια επαγγελματική του δικτύου σας θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την εξέλιξη στρατηγικές προτεραιότητες, καθώς και να προωθήσει την ανάπτυξη μέσω δυναμικό στρατηγικό και άλλες ευκαιρίες καλύτερη στην υποδοχή εργαλείων για τον όλεθρο demon hunter.
"Robin είναι ένα από τα πιο σεβαστά στελέχη του κλάδου, και είμαστε ενθουσιασμένοι για να τον προσθέσετε στην ομάδα μας, όπου θα συμπληρώσει τα υπάρχοντα εκτελεστικό ταλέντο." Chhabra σχόλια: "Amaya είναι ήδη ηγέτης στο online gaming και είμαι πρόθυμος να συμβάλει με το μέλλον της εταιρείας ανάπτυξης.Έχω τεράστιο σεβασμό και μια ισχυρή σχέση με τη διαχείριση της ομάδας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους," Μετά από μια σύντομη άδεια από την William Hill, Chhabra αναμένεται να κάνει την κίνηση το σεπτέμβριο του 2017. είναι golden moon καζίνο ανοιχτό.