λίστα με όλα κουλοχέρηδες

google μορφές ώρα εγγραφείτε

McIlroy και ντάνιελ γκοντ έχουν ανταλλάξει χτυπήματα πρόσφατα, Μπρουκς, λέγοντας ότι δεν τον θεωρώ αντίπαλο επειδή "Rory δεν έχει κερδίσει μεγάλο από τότε που έχω για το PGA Tour." λίστα με όλα κουλοχέρηδες. Άλλες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν Πάτρικ Cantlay (20/1) και ο Τόμι Fleetwood (25/1). Ο Αυστραλός έχει μόνο ένα top-10 τελειώνει σε επτά ξεκινά.Τερμάτισε τέταρτη στο AT&T Pebble Beach Pro-Am τελευταίο μήνα.Αποσύρθηκε από τον Arnold Palmer Invitational την περασμένη εβδομάδα εξαιτίας του πόνου στην πλάτη λίστα bally κουλοχέρηδες. Ιορδανία Spieth και Μπρουκς ντάνιελ γκοντ έχουν και οι δύο κάθισε στην κορυφή του Επίσημη Παγκόσμια Κατάταξη Γκολφ λίστα.Αλλά φτωχό παιχνίδι και ένα πρόσφατο τραυματισμό έχουν οριστεί και οι δύο παίκτες πίσω.Για Spieth, ήταν περίπου τρία χρόνια αγώνα από τότε που κυριάρχησαν στο παιχνίδι και κέρδισε τρεις μεγάλες εταιρείες μεταξύ 2015-2017.

Η κιμ είναι σε 250/1 αυτή την εβδομάδα google μορφές υπογράψει επάνω φύλλο με το χρόνο slots. Το καλύτερο finish ήταν T26.
1 Rory McIlroy είναι το στοίχημα να κερδίσει, οι πιθανότητες να κερδίσει γκολφ πλουσιότερες βραβείο 8/1. McIlroy, ο Ραμ, και ντάνιελ γκοντ θα πρέπει να συνδυαστεί μαζί για τους δύο πρώτους γύρους. Από τα έξι εμπειρογνώμονες PGATour.com δύο θα με McIlroy, και δύο με τον Τζάστιν Τόμας – που έχει το τρίτο-συντομότερη αποδόσεις αυτή την εβδομάδα στις 16/1 google μορφές ώρα εγγραφείτε. Το 2016 νικητής ο Τζέισον Μέρα είναι στο 60/1.

Το Πρωτάθλημα Παίκτες, PGA Tour marquee εκδήλωση και το λεγόμενο "πέμπτο μεγάλο," tees αύριο στο TPC Sawgrass σε Ponte Vedra Beach, Florida.Υπεράσπιση πρωταθλητής και παγκόσμιοι No το google να πάρει με δωρεάν κουλοχέρηδες.