ποιος πεθαίνει στο απόβλητοι της poker flat

ιδρώτα και μπύρα

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον David Baazov.Ο πρώην golden boy και διευθύνων σύμβουλος του Καναδά Amaya α ποιος πεθαίνει στο απόβλητοι της poker flat. ε., ήταν φορτισμένη από το Κεμπέκ του χρηματοπιστωτικού ρυθμιστικού χέρι, η AMF, των εμπιστευτικών πληροφοριών.Παρόλο που ο ίδιος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες κατηγορηματικά, πήρε για πρώτη φορά μια προσωρινή άδεια, και τελικά παραιτήθηκε από τα διοικητικά του καθήκοντα στην εταιρεία τυχερών παιχνιδιών.Αλλά τώρα, μια νέα "βόμβα" άσκησε κατά του πρώην ηγέτη: η λήψη δωροδοκίες σε αντάλλαγμα για τις πληροφορίες, όπως περιγράφεται από την AMF.Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από το ρυθμιστή, Baazov ήταν το κεφάλι ενός insider trading "πυραμίδα" και πήρε μίζες για διαρροή απόρρητων πληροφοριών που σε ένα "εξελιγμένο δίκτυο." Το δίκτυο, η AMF ισχυρίζεται, αποτελούνταν από τον αδελφό του, κάποιους συνεργάτες του και άλλους φίλους και μέλη της οικογένειας ποιος θα ασχοληθεί πρώτα στο πόκερ. Baazov κατασκεύασε ένα από τα πιο τολμηρή εξαγορές σε τυχερά παιχνίδια, την ιστορία, τα 4,9 δισ. δολάρια απόκτηση του PokerStars από την Amaya.Αλλά επισήμως παραιτήθηκε τον περασμένο μήνα, ως ΔΙΕΥΘΎΝΩΝ σύμβουλος και πρόεδρος της εταιρείας έχει μετατραπεί σε ένα από τα μεγαλύτερα τυχερά παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση παίκτες στον κόσμο.Τώρα αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες, που παρουσιάζονται αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο έγγραφα, τα οποία είναι το αποτέλεσμα της συνεχούς έρευνας από την AMF την άνοιξη και το καλοκαίρι.Η ρυθμιστική αρχή ισχυρίζεται ότι Baazov ήταν η κύρια πηγή διέρρευσε πληροφορίες που διαδίδονται μέσω του αδελφού του, ο Τζος Baazov, και τους συνεργάτης, ο Κρεγκ Levett, πρώην Amaya σύμβουλος.Επίσης, ισχυρίζεται ότι αυτά τα τρία πήρε μίζες για τις υπηρεσίες τους, συνήθως ανέρχεται σε 10 τοις εκατό του συνόλου των κερδών που αποκτήθηκαν, και ότι περιλαμβάνονται "είδη πολυτελείας" που παρουσιάζονται ως δώρα, συμπεριλαμβανομένου και ενός Rolex ρολόι αξίας $13,000.
Η AMF ισχυρίζεται ότι οι όροι "διαπραγμάτευση πριν από τα αδικήματα" και ότι η ομάδα έδειξε ένα "υψηλό επίπεδο της οργάνωσης και της εξειδίκευσης" στη λειτουργία του.Η ρυθμιστική αρχή λέει ότι η ομάδα, που αποτελείται από 13 άτομα, που έγινε γύρω στο 1,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη από διαπραγμάτευση μετοχών πριν από τουλάχιστον έξι προσφορές εξαγοράς, πηγαίνει πίσω στο Amaya την απόκτηση της Cryptologic το 2010 blackjack μπίλι αίμα. Amaya είχε μια φιλόδοξη M&στρατηγικής κατά τα τελευταία έξι χρόνια, αποκτώντας Chartwell, Ongame, Cadillac Τζακ, και το Παιχνίδι Diamond Επιχειρήσεις, καθώς και Cryptologic και το Oldford Group, το οποίο ανήκει στο PokerStars.Δύο εξαγορές υπό εξέταση του ήταν άσχετες με Amaya: Επιστημονική Παιχνίδια "αγορά WMS και Intertain την απόκτηση Gamesys" μεγάλα περιουσιακά στοιχεία.Σύμφωνα με την AMF, τα μέλη της ομάδας ήταν ακόμα προσπαθούν να επωφεληθούν από Baazov είναι προσφορά για την απόκτηση του Amaya και να το πάρετε ιδιώτες, μια κίνηση που ανακοινώθηκε τον ιανουάριο του τρέχοντος έτους, λίγο μετά το AMF έρευνα είχε ξεκινήσει ιδρώτα και μπύρα. "Ο κ blackjack bijvoorbeeld της ρουλέτας codycross. Baazov υπήρξε κατηγορηματική: δεν λαμβάνουν τίποτα," εκπρόσωπος του Ίαν Ρόμπερτσον, είπε στους financial Post μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου blackjack ποδήλατα sharm el sheikh.
"Όπως ο Κ blackjack μπίλι γεννήθηκε για βόλτα. Baazov έχει δηλώσει στο παρελθόν, ότι είναι αθώος από κάθε κατηγορία και πρόθυμοι να παρουσιάσει την υπεράσπισή του," Robertson, πρόσθεσε.Την τετάρτη, Baazov δικηγόρος του πρώην άσκησε αμφισβητεί τις νέες κατηγορίες.Παρότι συνταξιούχος δ παραιτήθηκε οριστικά από το διευθυντικές θέσεις στην εταιρεία, παραμένει ο βασικός μέτοχός της. ρουμανική εθνική υπηρεσία για τα τυχερά παιχνίδια.